Επιστροφή / Υπαναχώρηση, Αντικατάσταση Προϊόντων, Ακύρωση Παραγγελίας.

Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο. Στην περίπτωση αυτή το Φυτώριο Νησιώτης σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε, ή με το ίδιο.

Σε αυτή τη περίπτωση, η νέα αποστολή / αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 5 ευρώ, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας του, και γίνεται μόνο με το courier συνεργασίας μας (courier), όπως και πέραν της μίας επιστροφής ίδιου προϊόντος. Το Φυτώριο Νησιώτης αναλαμβάνει δωρεάν μόνο την πρώτη επιστροφή προϊόντος.

Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών, ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Επίσης, ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε είδη προσφοράς, με νέα προϊόντα.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος τα οποία είναι 5 ευρώ. Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί κάποια αλλοίωση. Επίσης όλες οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, τα έξοδα επιστροφής (ταχυμεταφορέα και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, αρχικά θα πρέπει να ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 2106778701 ή στο email info@fitorionisiotis.gr. Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης / τιμολογίου μαζί με το προϊόν. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι η εξής: Μεσογείων 301, 15231, Χαλάνδρι.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του email info@fitorionisiotis.gr ή τηλεφωνικά στο 2106778701, κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.